Scandiafrica - Brollopresa

 

Sydafrika är den ultimata destinationen för er bröllopsresa. Här finns vidsträckta, vita sandstränder, genuina Zulubyar, enastående natur och trendiga gourmet krogar. Vi lovar att ni kommer att bli mycket väl omhändertagna på denna speciella resa för bara Er, av oss båda här på plats.


Champagnefrukostar! Rummet fullt med levande ljus och rosor! Här är ett förslag på hur man kan lägga upp sin resa men om ni kontaktar oss så börjar vi tillsammans med er jobba intimt med ett förslag som kommer att slå allt annat som ni har funderat på innan.

Syd Afrika - Beakfast at Sunrise Scandiafrica.com

       

Bröllopresa, 13 nätters

 

Dag 1

Avresa från Sverige

   
Dag 2-4

Ni anländer till soliga Durban, där man känner rytmen av Afrika och de milslånga stränderna lockar till sköna promenader! Sola och bada i det glittrande Indiska Oceanen. Ni kan göra en dagsutflykt till en Zuluby och lära er hur Zulubefolkningen lever och deras traditioner när det gäller bröllop. Passa på att beställa en picknickkorg och åk på en utflykt ner längsmed sydkusten och stanna vid en av de många små semesterorterna. Njut av utsökta middagar på de många fenomenala restaurangerna! Här bor ni på ett 4-stjärnigt, mycket vackert Guest House i den gamla viktorianska delen av Durban. Värdparet Leanne och Lionel kommer att skämma bort er här, det lovar vi. Pool finns och frukost ingår.

   
Dag 5-7

Ni åker ut på safari och upplever bushen på nära håll. Något mer romantiskt än den afrikanska stjärnhimmeln får man nog leta efter. Speciellt när du är ute på safari där allt är tyst, stilla och rofyllt...Tre nätters boende i en privatägd safarilodge tre mil utanför Hluhluwe Game Reserve, den äldsta safari parken i Afrika, belägen 25 mil från Durban. I Hluhluwe finns ”the big five”dvs lejon, buffel, elefant, leopard och noshörning. Vid ert lilla hus finns en veranda med en härlig hängmatta där man kan avnjuta en drink från sin privata minibar. Här ingår frukost, afternoon tea och middag. I priset ingår även en gamedrive och en vandring per dag med en kvalificerad guide. 4-stjärnigt.

   
 
Syd Afrika - Scandiafrica.com Safari Syd Afrika - Scandiafrica.com Safari
   
Dag 7-8

Ni flyger ner till George och kör sedan vidare mot Knysna. Knysna är  vackert belägen vid en lagun och är en mycket mysig liten stad att strosa omkring i. En Champagne Cruise ut på den vackra lagunen är förstås ett måste. Era första två nätter bor ni på Phantom Forest, vilket vi båda rankar som det mest romantiska som vi har sett och upplevt i Sydafrika. Inästlat i den vackra skogen ligger små hus, mycket privat och med en egen utomhusjacuzzi på er veranda.  Här kan man även passa på att få en skön behandling i det privata Spat. Middagarna tillagas av en av Sydafrikas mest kända kockar och är något alldeles utöver det vanliga.En mycket god och fräsch frukost ingår i priset. Pool finns. Ni kan själva gå in och kika på www.phantomforest.com

   
Dag 9-10

Ni har ytterligare två nätter till ert förfogande i Knysna. Passa då på att göra all er sightseeing. När ni är i Phantom Forest så kommer ni nämligen inte vilja lämna ert lilla hus där... Boende på ett Bed and Breakfast med otroligt vacker utsikt över Knysna lagunen. Frukost ingår, fyrstjärnigt.

     
Dag 11-13

Era sista tre nätter tillbringar ni i vad många anser som världens vackrast belägna stad, Kapstaden. Boende på ett magnifikt, 5-stjärnigt gästhus med superb service och rik historia. Här har du nära till allt som Kapstaden har att erbjuda, både när det gäller sevärdheter, intima små restauranger, shopping med mera. Att ta en tur upp på Taffelberget vid solnedgången med en flaska champagne är bara en av de många romantiska utflykterna som vi rekommenderar. Frukost ingår och uppvärmd pool finns.

 

 

Syd Afrika - Scandiafrica.com On the beach Syd Afrika - Ocean Relaxation

SCANDIAFRICA © - Created & Maintained by Comput8, Durban, Southern Africa