Scandiafrica - Exklusiva Resor

Sydafrika är som gjort för den kräsne resenären som vill uppleva lyx och högklassig service och boende under sitt besök till detta land så rikt på upplevelser.
Våra skräddarsydda och genomtänkta kvalitetsresor kommer ge dig underbara upplevelser och minnen.
Vi har en stor portfolio av många exklusiva alternativ såsom prisbelönta Sabi Sabi, Sun City, Londolozi, Fancourt, Blue Train och  Rovos Rail.
Scandiafrica samarbetar nära med dig som kund för att få veta vad just du vill få ut av din semester. Allt för att det ska passa dig till 100% och för att du ska komma hem full av magnifika intryck men ändå känna dig utvilad.

Kontakta oss för ett exklusivt upplägg med exakta priser. Nedan ser du ett förslag på ett av våra upplägg.

Sabi Sabi-Blue Train-Kapstaden 11 dagar:

Scandi Africa - Leopard Syd Afrika
 
     
Dag 1   Avresa från Sverige  
     

Dag 2-4

Ni landar på Johannesburg flygplats där ni möts av en chaufför som tar er till Federal Airs privata lounge  för vidareflyg direkt till Sabi Sabis airstrip, en resa på cirka 50 minuter. I Federal Airs lounge kan ni njuta av en uppfriskande dusch och en drink med tilltugg.
Ni väljer mellan fyra unika lodger som alla är individuellt inredda enligt ”yesterday, today and tomorrow”. Servicen är högklassig med känsla för detaljer. Cuisinen är något i särklass och reservatet har ”The Big Five” och är del av ”The Greater Kruger Park”.
www.sabisabi.com

 
Blue Train Syd Afrika Scandiafrica.com

Dag 5

Ni flyger tillbaka till Johannesburg och blir upphämtade av en chaufför som tar er till stationen i Pretoria för avresa med det berömda tåget ”The Blue Train”.  Ni spenderar 27 lyxiga timmar på tåget till Kapstaden och upplever världsklassig service. www.bluetrain.co.za

 
     

Dag 6 - 9

Ni blir mötta på stationen i Kapstaden och tagna till ert fem-stjärniga hotell i det berömda och populära Victoria and Alfred Waterfront.
Det finns även möjlighet att välja Sol Kerzners nyöppnade sex-stjärniga hotell.
I Kapstaden kan ni följa med på guidade turer eller ta er runt på egen hand med en hyrbil som vi naturligtvis bokar i förväg.
Allt detta är arrangerat i förväg enligt era önskemål.

 
     
Dag 10 Hem till Sverige från  Kapstaden.  
     
Dag 11 Ankomst till Sverige.  
     
 
Scandi Africa - V & A Waterfron Location Syd Afrika
 

SCANDIAFRICA © - Design & Hosting by Netlive KZN cc