Scandiafrica - Golf Resor

 
I få länder blir man så bortskämd med utsökta och prisvärda golfbanor som i Sydafrika, Ernie Els’s och Retief Goosens hemland.Den fascinerande naturen, med sina vackra vyer och rika djurliv inbjuder till många härliga rundor. Scandiafrica har stor erfarenhet av banor i hela landet,  allt från mästerskapsbanor till de lite enklare men ändå så speciella och unika för just Sydafrika. Vi rekommenderar och förbokar tee-off tider så det passar perfekt in i er resrutt. Sydafrika passar både golfentusiasten som vill spela varje dag och de som vill kombinera sitt golfande med andra upplevelser och aktiviteter.
 
Scandi Afrika - Golf Resor Syd Afrika
 

Durban och dess omnejd är ett ”Mecka” för golfspelare året om. Kombinationen av ett pålitligt och behagligt klimat, tropisk växtlighet och välskötta, perfekta fairways inbjuder till unika golfupplevelser både för nybörjare och  för den mer krävande spelaren. Här finns flera av de bästa golfbanorna i Afrika, bland annat Durban Country Club, Beachwood, Zimbali och Wild Coast. Inom en radie av 10 mil hittar du minst tjugo banor att spela på. Alla håller en mycket hög standard (kontakta oss för mera ingående information om banorna).

Mellan Kapstaden och Knysna ligger ett antal högklassiga golfbanor såsom Arabella, där valarna simmar förbi i havet bredvid banan, Fancourt där ”The Links” banan är den mest kända och där ”The Presidents Cup” spelades 2003. Du bör även spela på Pezula som är många sydafrikaners egna favoritbana. I Knysna finns även Simola som är en ny bana,designad av Jack Nicklaus.

 
Scandiafrica.com Fanmont Golf Resor Syd Afrika
 

Reseförslag-Golfresor:

Vi vill understryka att vi individuellt skräddarsyr våra golfresor beroende på dina önskemål när det gäller boendestandard och budget med mera. Förslagen nedan är till för att du ska få en liten överblick över vad vi har att erbjuda. Mera information om de olika banorna, vägbeskrivningar och annat smått och gott får du av oss när du bokar din resa.

 

Durban-Safari-South Coast, 13 nätter

Dag 1 Avresa från Sverige
   
Dag 2-5 Boende på vackert vikorianskt gästhus med pool inne i den lummiga stadsdelen Morningside i Durban. Perfekt utgångsläge för spel på Durban Country Club, Beachwood och Zimbali. Frukost ingår.
   
Dag 6-8 Tre nätters boende i en privatägd safarilodge tre mil utanför Hluhluwe Game Reserve, den äldsta safari parken i Afrika, belägen 25 mil från Durban. I Hluluwe finns ”the big five”dvs lejon, buffel, elefant, leopard och noshörning. Här ingår frukost, afternoon tea och middag. I priset ingår även en gamedrive och en vandring per dag med en kvalificerad guide.
   
Dag 9-11 Tre nätter på Selborne Hotel. Detta hotell är mycket vackert beläget direkt vid Selborne Country Club. Pool, restaurang och bar finns. Det finns ett spa på området där man kan passa på att få en skön behandling efter en golfrunda på den vackra banan. Missa inte en runda på den gömda pärlan Umdoni Country Club som ligger alldeles intill Selborne Country Club.
   
Dag 12-13 Två nätter på ett gästhus som ligger inom gångavstånd till Southbroom Country Club. Pool finns. I närheten ligger även de högt rankade banorna Wild Coast och San Lameer. Frukost ingår.
   
Dag 14 Hemresa till Sverige från Durban.
   
 

 

Scandiafrica.com - Golf Resor Durban Country Club Syd Afrika
 

Kapstaden-Garden Route, 13 nätter

Dag 1 Avresa från Sverige
   
Dag 2-5 Boende på ett mycket vackert gästhus med superb service inne i Kapstaden. Här har du nära till allt som Kapstaden har att erbjuda,både när det gäller sevärdheter och till ett antal olika golfbanor. Frukost ingår.
   
Dag 6-7 Boende på Arabella Hotel och Golf Estate utanför Hermanus. Detta hotell har ett par olika restauranger att välja på, bar, ett vackert poolområde, spa, gym och inte minst den mycket vackra golfbanan Arabella där många internationella tävlingar spelas. Frukost ingår.
   
Dag 8-9 Ni kör vidare mot George och bor där två nätter på det anrika hotellet Fancourt. Flera restauranger, pool, spa och gym finns också. På Fancourt finns fyra olika banor varav ”The Links” är den mest kända. Frukost ingår.
   
Dag 10-13 Era fem sista nätter tillbringar ni på ett gästhus med pool i Knysna som är en väldigt mysig liten stad där det finns mycket att se och uppleva. Det finns även tre toppbanor att välja på Pezula, Simola och Knysna Golf Club som alla är mycket bra. Frukost ingår.
   
Dag 14 Hemresa till Sverige från Kapstaden.

 

Scandiafrica.com Golf Resor Spa Interior Syd Afrika

 

Scandiafrica.com Championship Golf Course Resor Syd Afrika

SCANDIAFRICA © - Created & Maintained by Comput8, Durban, Southern Africa