Scandiafrica - Valkommen till Scandiafrica

Funderar du på att åka till Sydafrika men inte vet vart du ska åka, var du ska bo eller vad du kan se och uppleva? Då har du kommit rätt! Scandiafrica är en väletablerad researrangör som drivs av två svenskor, bosatta i Sydafrika och med mer än tio års erfarenhet av landet.

Vi har stor kunskap om hela  Sydafrika inklusive Kapstaden, vindistriktet, Garden Route, Durban, Drakensbergen och Kruger parken. Våra skräddarsydda och genomtänkta kvalitetsresor kommer ge dig underbara upplevelser och minnen.

Våra kunder slipper en mellanhand när de bokar genom oss. De allra flesta resebyråer i Sverige bokar nämligen sina Sydafrikaresor genom en utländsk agent.

Scandi Africa - Cape Town Table Mountain

Vi har även en stor portfolio av exklusiva alternativ såsom prisbelönta Sabi Sabi, Sun City, Londolozi, Fancourt, Blue Train, Rovos Rail med mera.

Scandiafrica samarbetar nära med dig som kund för att få veta vad just du vill få ut av din semester. Allt för att det ska passa dig till 100%. Det som särskiljer oss från andra är bland annat att vi är bosatta i Sydafrika och med vår lokalkännedom och genuina kunskap kan vi erbjuda våra kunder ett rikt utbud av unika platser och upplevelser samt den stora tryggheten av att veta att vi finns här på plats.


Ingen av våra resor är den andra lik och vi sammansätter resor åt både privatpersoner och företag, allt från två personer och uppåt. Vi har möjlighet att bry oss extra mycket om dig som kund och ge dig personlig service och omsorg. Sydafrika är vår stora passion. Detta smittar av sig på dig och din resa kommer därför att ge dig det ”lilla extra".

 

Elephant in Sunset - South Africa Scandi

 

 

 

SCANDIAFRICA © - Design & Hosting by Netlive KZN cc